Zeta 3 wipes POP-UP (robčki)

Lastnosti:
Zeta 3 wipes POP-UP so robčki pripravljeni za čiščenje in razkuževanje manjših površin in naprav. Zaradi nizke vsebnosti alkohola so primerni za vse površine in material občutljive na alkohol. Velikost robčkov (18x20cm) in dobra prepojenost omogočata večjo obdelavo površin oz. inštrumentov z enim robčkom. Kvalitetno debelejše tkanje robčka omogoča boljši izkoristek in porabo manjšega števila robčkov za enako učinkovitost čiščenja in razkuževanja.

Uporaba:
Robčki Zeta 3 wipes POP-UP se uporabljajo za čiščenje in razkuževanje površin medicinskih pripomočkov in medicinske opreme ter naprav. Zaradi same sestave robčkov so primerni za hitro čiščenje in razkuževanje najobčutljivejših površin in medicinskih pripomočkov ko so usnjeni, pleksi steklo, …

Sestava:
Deluje proti bakterijsko, proti plesnim (A.niger, A.fumigatus), (C.albicans), proti tuberkulozno (tudi M.Terrae), deaktivira viruse (Polivirus, Adeno, Coronavirus, Norovirus, VRS, HBV / HIV, HCV, H1N1, H5N1, Polyomavirus, Rota) Prepojeni s: (< 3%) denaturirani alkohol in izopropanol, benzalkonijev klorid.

Pakiranje:
Velikost robčka 180 x 200mm. Pakirani so v enotni embalaži plastičnem ovitku s pokrovčkom – izvlečnim okencem, zato ne potrebujejo posebne doze (100robčkov).

Proizvajalec:
Zhermack.

Scroll to Top