O MENI

Specialist za oskrbo dentala in splošnega zdravstva ter veterine

Dobrodošli pri meni …

large-Naročnik BorisHrib slika o nas -1 2020

Sem Boris Hrib, upravitelj spletne strani BH Dental. Moja osnovna dejavnost je oskrbovanje osnovnega zdravstva, zobozdravstva in veterine z visokokakovostnimi izdelki.

Na področju oskrbovanja delujem že vse od leta 2002. Tedaj sem se zaposlil v podjetju COMBIC, kjer sem bil zaposlen do leta 2019. Leta 2019 sem stopil na samostojno pot. S podjetjem COMBIC pa še vedno uspešno sodelujemo in ostaja vaš glavni dobavitelj vsega potrošnega materiala. Pri svojem delu se zavedam, kako pomembno je nenehno širjenje ponudbe z novimi aktualnimi produkti, obveščanje strank o novostih ter visoko kakovostna ter celostna oskrba strank na področju osnovnega zdravstva, zobozdravstva in veterine.

Odlično poslovanje, jasna izražena vizija, konkurenčnost, pripravljenost na sodelovanje, zadovoljstvo kupcev in zaposlenih so ključne vrednote in vodila, ki me spremljajo na vsakodnevni poslovni poti. Nenehno stremim k izboljšavam in smernicam v zdravstvu. Moje poslanstvo temelji na optimalnem prilagajanju potrebam kupcev s kakovostno ter sprejemljivo ponudbo, ki je odlično podprta s strokovnim znanjem ter izkušnjami. Za moj uspeh je ključnega pomena pristen odnos med menoj, kupcem in dobaviteljem.

Na področju zobozdravstva, osnovnega zdravstva in veterine svoje stranke oskrbujem z vrhunskimi zaščitnimi sredstvi in higienskimi izdelki, visoko kakovostno zaščitno opremo, dezinfekcijo, šivalnimi materiali, instrumentariji, svedri,ter aparati. Vsi izdelki so nastali pod okriljem svetovno uveljavljenih proizvajalcev.

Poskrbim za redno vzdrževanje opreme in preventivno svetovanje. Svojim strankam omogočam hiter, učinkovit ter strokovno usposobljen servis z veljavno licenco ter konkurenčno ceno. Zagotavljam kompleksen pristop ter hitro odzivnost. Svetujem pri izbiri opreme in aparatov.

Spoznajte bogato ponudbo izdelkov. Ugotovili boste, da raznovrstne izdelke za zdravo življenje lahko uporabljate tako zdravi kot manj zdravi; in to v vsakem trenutku svojega življenja!

o-nas-oprema

Podjetje:

Svetovanje in posredništvo Boris Hrib s.p.

Ustanovitelj:

Boris Hrib

SKD:

G46.190 - Nespecializirano posredništvo pri prodaji raznovrstnih izdelkov

Davčna številka SI:

50197487

Matična številka:

8384690000

TRR:

SI56 6400 0940 1082 871

Kontaktirajte nas

To polje je obvezno.
Vnesite veljaven e-poštni naslov.
To polje je obvezno.
Strinjati se morate s politiko.
Scroll to Top